Véghelyi Etelka

Masszázs- & légzésterapeuta
Életmód tanácsadó

Kismama masszázs

A várandósság egész ideje alatt, illetve a szoptatás időszakában is alkalmazható a Lomi masszázs.

A masszázs oldalfekvésben történik, szolgálva ezzel a kismama teljes kényelmét, ellazulását.

Lágy mozdulatokkal szünteti meg a nyak, a vállak, a hát, illetve a lábak fájdalmait.

A Lomi masszázs lágy, hullámzó mozgása ellazítja, és feltölti a testet és a lelket egyaránt.


Fej-, és nyak masszázsa

A fejbőr és az arc akupunktúrás/akupresszúrás pontjainak masszázsával az egész testet kezelhetjük.

A kezelés rendkívül kellemes. Pihentet, lazít, fájdalmat csillapít, fokozza a szellemi képességeket, felfrissít.

A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Elősegíti, hogy a mérgező anyagok minél hamarabb távozzanak testünkből, biztosítva ezáltal szervezetünk egészséges működését.

Rendszeres alkalmazása igen jó hatású. fiatalosabb, üdébb és vonzóbb személyiséget varázsol belőlünk

A kezelés időtartama 40 perc.


Lomi Lomi Nui masszázs

Belső béke, harmónia, életöröm megélése, lelki sebek gyógyítása, önbizalom növelése, immunerősítés, nyirokkeringés élénkítése, a test megszabadítása a méreganyagoktól, bőrregenerálás.

A Lomi-Lomi masszázst a nyugati masszázstechnikákkal nem lehet és nem is érdemes összehasonlítani. Ez egy gyógyító ceremónia, amely a testnek és a léleknek egyaránt erőt ad és lehetővé teszi, hogy a gyógyító energiák elinduljanak saját útjukon.

A negatív gondolatok, a rossz emlékeket hatására a szervezet egyensúlya felbomlik és a testben megjelennek a betegségek.

A masszázs segíti az energiablokkok feloldását, hatékonyan segíti a stresszes állapot elengedését, aktivizálja a test öngyógyító képességét.

A Lomi - Lomi masszázs nyugtató hatású, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat. Teszi mindezt szeretetteljes, elfogadó, nyugalmat adó légkörben.

Streching (nyújtás, egyben lágy csontkovácsolás) kérhető a svéd, illetve Lomi masszázshoz.

A kezelés időtartama 40, 60, 90 perc.


Ma-Uri® masszázs

A Ma-Uri® masszázs egy ősi, polinéz hagyományokon alapuló masszázs. Különlegessége a mozgás- érintés -ritmus szüntelen és dinamikus alkalmazása. A masszőr nagyrészt alkarral, hosszú, hullámszerű mozdulatokkal dolgozik a testen, ezzel folyamatos áramlást és ritmust biztosít, és ez felszabadítja a testben őrzött emlékeket, aktivizálja az öngyógyító erőket: a test, a lélek és a szellem egészségemlékeit.

A masszázs utazás, lebegés, repülés a testnek és léleknek egyaránt, miközben segít elengedni a mindennapos feszültséget, oldja a gátlásokat, segít az önmegismerésben, öngyógyításban.

A masszázs célja, hogy egyensúlyt teremtsen a test, a lélek és a szellem között. Megszabadít olyan negatív érzésektől: félelmektől, aggodalmaktól, stb, amelyek akadályozzák a belső harmónia és egyensúly kialakulását.

Ajánlott mindenkinek, akinek izom, és izületi problémái vannak. Belső szervi, érrendszeri és autoimmun megbetegedések esetén. Kapcsolati problémára, önértékelési zavaroknál, szeretet és érintéshiányos állapotban, és az egészséges feltöltődésre vágyó embereknek.

A kezelés időtartama 40, 60, 90 perc.


Svédmasszázs

A masszázs célja az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése a szervezet karbantartása. A bőrt, izmokat megdolgozza, izomcsomókat, letapa-dásokat megszünteti, izomfájdalmakat enyhíti, illetve megszünteti, a nem használt izmokat stimulálja.

Alkalmazható frissítésre, fogyasztásra, lazításra, vérkeringési problémákra. Mint minden masszázs, oldja a stressz okozta feszültséget, így általános közérzetjavító.

A klasszikus svédmasszázs öt alapfogásból épül fel, ezek:

 • simítás
 • dörzsölés
 • gyúrás
 • ütögetés
 • vibráció (más néven rezegtetés)

A fogások sorrendje iskolánként eltérhet, régebben a gyúrás általában megelőzte a dörzsölést, ma inkább a fenti sorrend az elfogadott.

A modern masszázs kiegészítő fogásokat is alkalmaz:

 • intermittáló nyomás
 • felrázás
 • kirázás
 • vezetett passzív kimozgatás

Streching (nyújtás, egyben lágy csontkovácsolás) kérhető a svéd, illetve Lomi masszázshoz.

A kezelés időtartama 60 perc.


Szellemi gerinc állítás

Ez NEM csontkovácsolás és NEM masszázs, nincsen semmilyen fizikai beavatkozás, a csigolyák és a medence mégis szemmel jól láthatóan a helyükre kerülnek, eltűnik a “banyapúp”, a lábhosszúság kiegyenlítődik. A kezelést általában csak egyszer kell elvégezni.

Milyen esetekben segíthet:

 • bármilyen mozgásszervi probléma: gerincsérv, isiász, hát,- derék-, nyak,- váll,- térd,- láb,- karfájdalmak, izom,- ízületi problémák, teniszkönyök stb.
 • egyensúlyzavarok, hallásproblémák, sérülések, fejfájás, migrén, depresszió, alvászavarok, félelmek, tanulási nehézségek, fejlődési rendellenességek, szívritmuszavar, magas vérnyomás, légzési problémák, asztma
 • érzelmi sérülések
 • mindazoknak, akik a saját útjukat akarják járni
 • megelőzés céljából

Kellemes mellékhatásként kiegyensúlyozottság, pozitív életszemlélet, felszabadultság érzés tapasztalható.

A kezelés időtartama 90 perc.


Kahi Healing kezelés

Megváltozhat az életed, ha te is úgy akarod.

A Kahi Healing új korszakunk első egységes gyógymódja. A kezelés során tudatosságunk emelkedésével rátalálunk valódi önmagunkra, arra, hogyan vethetjük le fájdalmainkat, félelmeinket, beidegződéseinket, függőségeinket, stb, helyet adva a feltétel nélküli elfogadásnak, szeretetnek önmagunk, és mások iránt.

Az öngyógyító folyamatok aktiválásával a már kialakult tünetek mögötti információs rétegben dolgozik, ezért olyan hatásos, és gyors.

A kezelés időtartama 90 perc.


Életmód tanácsadás

A test mesél az emberek problémáiról. Az élethez való hozzá állásunk, önmagunk megismerésén keresztül segít bennünket minden területen átalakulni, egészségesebben, kiegyensúlyozottabban élni.

Fontos a mérgektől való tisztulás testi és lelki szinten. A test tisztítása gyógynövényekkel, a léleké relaxációs technikákkal.

A hozzám fordulóknak ebben is tudok segítséget nyújtani.

A kezelés időtartama 90 perc.


Nyújtás (stretching)

Nyújtás, egyben lágy csontkovácsolás. Kérhető a svéd, illetve Lomi masszázshoz.