Véghelyi Etelka

Masszázs- & légzésterapeuta
Életmód tanácsadó

Szeretettel üdvözöllek honlapomon!

Tanítóként dolgoztam 20 évig, és közben olyan betegségekre tettem szert az évek folyamán, amelyek nagyon megnehezítették a hétköznapjaimat.

Az alternatív gyógyászat felé fordultam, hogy megoldjam a problémáimat. A Légzés Intézetben sajátítottam el olyan relaxációs technikákat, melyeknek a segítségével képes voltam szembe nézni mindazokkal a problémákkal, amiket gyermekkorom óta magammal hurcolok, és a belső utazásaim során képes voltam elengedni őket. Tanultam svéd masszázst, majd megis-merkedtem az Új-Zélandról származó Ma-Uri masszázzsal, amiben klinikai szintig jutottam.

Az igazi szerelem azonban a hawaii Lomi Lomi Nui. Ebben megerősített a Hawaii-on töltött csodálatos 3 hónap. Mind a belső utazás transzlégzés segítségével, mind a masszázs segít megismerni önmagunkat, a problémáinkat, azok gyökerét, amelyek betegség formájában jelennek meg a testünkben. Mindenkiben ott van a kulcs, amivel kinyithatja egy egészségesebb, örömtelibb élet felé vezető ajtó zárját, és ha van kedve, és elszántsága, beléphet rajta.

Mindenkit szeretettel várok, aki vágyik erre az izgalmas utazásra, aminek a végcélja: harmóniában lenni önmagunkkal.